Wat is het verschil tussen de winterschilder en een gewone schilder?

Wat is het verschil tussen de winterschilder en een gewone schilder?

Je hebt een gewone schilder en je hebt een winterschilder. Beiden doen hetzelfde werk. Het enige verschil is de periode waarin ze de verfklussen doen. Een gewone schilder kan ook een winterschilder zijn want deze kan ook gaan schilderen in de wintertijd. Een echte winterschilder zal zijn werkzaamheden alleen uitvoeren in de winterperiode.

Het verschil tussen een gewone schilder of winterschilder

Een gewone schilder zal het hele jaar het huis komen schilderen. Een echte winterschilder doet zijn taken alleen in de winterperiode. Ze zijn echte vakmensen op het gebied van verven in deze weersomstandigheden. Een winterschilder kun je voor binnen en buitenschilderwerk inschakelen. Een winterschilder voert de taken uit in de periode van 21 november tot 21 maart.

Een gewone schilder komt het hele jaar. Een gewone schilder kan ook een winterschilder zijn. Het enige verschil tussen een gewone schilder en een winterschilder is de periode waarin deze gaan schilderen. De gewone schilder kan de taak als winterschilder ook op zich nemen, maar een echte winterschilder doet dit niet. Die schildert niet in de zomermaanden.

Een winterschilder voor je buiten en binnen schilderklussen

Een winterschilder doet niet alleen het buiten schilderwerk maar kan ook voor je het binnen schilderwerk doen. Voor binnen maken de weersomstandigheden niets uit. Voor buiten is dat wel en daarom wordt in de winterperiode ook een speciale verf gebruikt. De winterschilder gebruikt dan een verf die snel droogt. Een winterschilder die binnen het schilderwerk komt doen kan handig zijn.

Je kunt dan profiteren van interessante kortingen. In de winterperiode is het wel verstandig om tijdens het schilderen goed te luchten. Een winterschilder beschikt over materialen waarmee hij het schilderwerk goed kan afschermen. Een winterschilder kan niet bij vrieskou en buitengewone weersomstandigheden buiten werken. Dat kan ook niemand en het is ook gevaarlijk.

De voordelen van een winterschilder

Een winterschilder inhuren biedt voordelen. Een winterschilder heeft minder klussen. Je hebt dan de kans dat de winterschilder direct aan de slag kan bij je om te komen verven. Je hebt geen lange wachttijden wanneer je een winterschilder inschakelt. Een ander leuk voordeel van een winterschilder is dat je kunt profiteren van een korting.

Een winterschilder geeft in de winterperiode kortingen tot wel 30% op de kosten en dat zorgt ervoor dat je een scherpe prijs krijgt voor de schilderklussen. Het inschakelen van een winterschilder is een perfecte keuze omdat je dan je woning klaar hebt voor de zomer. Het hele schilderwerk kun je niet alleen voordelig laten doen maar je huisje is klaar voor de zomer waardoor je zonder zorgen het mooie weer tegemoet gaat. Wanneer je een winterschilder inschakelt kun je veel besparen op de kosten.

meer te weten komen

landelijk interieur

afspraken

Binnen en buiten